Om Fysiodanmark Gildhøj Fysioterapi

FysioDanmark Gildhøj fysioterapi har eksisteret i 25 år. Vi fungerer som en almindelig fysioterapi klinik, hvor vi behandler alle former for akutte og kroniske tilstande i samarbejde med de lokale privatpraktiserende læger samt Gildhøj Privathospital og andre privathospitaler.

Vi er i 2016 blevet optaget i det landsdækkende netværk af fysioterapiklinikker, der hedder FysioDanmark (for yderligere information skal du klikke på ”Om FysioDanmark”)

Hvorfor vælge FysioDanmark Gildhøj Fysioterapi fremfor andre fysioterapiklinikker?

 • Vi har drevet fysioterapi klinik gennem 25 år
 • Vi har igennem alle år bl.a. behandlet eliteidrætsudøvere
 • Vi har et erfarent behandler team, som dækker mange specialer
 • Vi har gennem vores mangeårige samarbejde med Gildhøj Privathospital et stort netværk af speciallæger, som vi dagligt samarbejder med
 • Klinikken er beliggende i store og nye lokaler på Park Allé 156 på 1. sal i Brøndby, hvor vi bl.a. har 3 træningssale og 11 lukkede behandlingsrum, hvilket giver os mulighed for at lave individuelle behandlinger, træningsprogrammer, holdtræning mm..

Fysioterapi med sygesikringstilskud

Vi har ydernumre, så har du en henvisning fra en læge, kan du få dækket 40% af udgifterne til din behandling af den diagnose, som står på lægehenvisningen.

Vi har bl.a. specialer inden for idrætsskader. Vi har i mange år behandlet og genoptrænet eliteidrætsudøvere, men vi tager os også af alle former for skader hos motionister.

Vi behandler og genoptræner generelt alle former for skader, sygdomme mm. med fysioterapeutisk relevans.

Læs mere

Fysioterapi uden sygesikringstilskud

Klinikken tilbyder også behandling uden for sygesikringens regi, hvilket betyder, at man som patient kan komme direkte ind fra gaden og modtage fysioterapeutisk behandling, uden først at skulle forbi egen læge for at få en henvisning.

Som patient uden sygesikringstilskud får du tilmed lov til at få den først ledige tid og springe ventelisten over, og vi garanterer en tid inden for 24 timer i hverdagene.

Vi henvender os til alle grupper, men vi har specielt stor erfaring med behandling af akutte sportsskader, specielt hos eliteidrætsudøvere, men også hos motionister.

Desuden har vi stor erfaring med erhversrelaterede skader, og vi kan hjælpe dig med at komme hurtigt tilbage på arbejdspladsen.

Typer af behandlinger, træninger vi kan tilbyde ved efterspørgsel:

 • Akut undersøgelse og diagnosticering
 • Fysioterapi
 • Genoptræning efter alle typer af operationer
 • Ryg, skulder og knæhold til træning både før og efter operationer
 • Akupunktur
 • Massage
 • Udarbejdelse af træningsprogrammer til hjemmetræning eller træning i fitnesscenter
 • Generel individuel- eller holdtræning
 • Akut skadesbehandling og rådgivning, mm

Ultralyds- og laserbehandling

Læs mere

Gildhøj Sport & Sundhedsklinik

Vi leverer sundhedsordninger til alle virksomheder og kommuner, store som små.

Vi kan tilbyde behandling af en virksomheds eller en kommunes medarbejdere i en sundhedsordning.

Vi sammensætter i fællesskab med Jer sundhedsordningens indhold og størrelse efter Jeres behov

Sundhedsordningen kan blandt andet indeholde:

 • Undersøgelse og diagnosticering
 • Fysioterapeutisk rådgivning
 • Fysioterapi
 • Massage
 • Akupunktur
 • Genoptræning efter skader
 • Vejledende forebyggende træning
 • Udarbejdelse af forebyggende træningsprogrammer til hjemmetræning eller fitnesscenter
 • Forebyggende ergonomisk rådgivning
 • Kostvejledning (momspligtigt)
 • Sundheds tjek

I sætter et lokale til rådighed på Jeres arbejdsplads, og vi står for at indrette rummet til behandlingsrum med briks osv.

Hvad er fordelene at lave en sundhedsordning med os?:

– Kort ventetid på behandling.

– Behandling kræver ingen henvisning.

– Behandling kræver ingen kontakt til egen læge.

– Behandling kræver ingen godkendelse af forsikringsselskab.

– Ingen begrænsning på antallet af behandlinger for den enkelte medarbejder.

– Behandling på egen arbejdsplads.

– Akutbehandling på klinikken.

– Online booking

– Udgifter til behandling er fradragsberettigede

 

Samarbejde med Gildhøj Privathospital(GHP)

Hvis en af Vores fysioterapeuter under en undersøgelse eller behandling i en sundhedsordning vurderer, at den pågældende patient har behov for lægekonsultation, scanning eller lignende, har patienten mulighed for hurtigt at blive undersøgt yderligere på Gildhøj Privathospital, f.eks. med fuld dækning igennem sin sundhedsforsikring, eller med egenbetaling, hvis patienten ikke har en sundhedsforsikring.

Gildhøj Privathospital samarbejder med alle forsikringsselskaber på nær Codan.

Proceduren vil være sådan, at patienten kontakter sit sundhedsforsikringsselskab og evt. egen læge for at få bevilling og evt. henvisning i orden.

Fysioterapeuten kontakter derefter en sekretær på Gildhøj Privathospital pr mail og beskriver medarbejderens navn, problematik og hvilken læge patienten evt. ønsker at blive undersøgt af, eller om patientens ønskes direkte til relevant billedediagnostisk undersøgelse, hvis dette er muligt, afhængigt af sundhedsforsikringsselskabets procedure.

Gildhøj Privathospital kontakter derefter medarbejderen og tilbyder første mulige tid til relevant undersøgelse i henhold til gældende samarbejdsaftale imellem os og Gildhøj Privathospital.

Samarbejdet går begge veje:

Hvis patient, der er undersøgt eller opereret på Gildhøj Privathospital, vælger at blive genoptrænet hos os, skriver den pågældende læge fra Gildhøj Privathospital en kort genoptræningsplan i journalen, og så giver lægen journalen til patienten eller sender journalen på sikker mail til os.

Vores fysioterapeuter kontakter henvisende læge på Gildhøj Privathospital pr. mail, hvis ”normalt” genoptræningsforløb ikke kan følges, i forhold til de retningslinjer, som lægen har skrevet i genoptræningsplan, eller hvis fysioterapeuten vurderer, at patienten afviger fra ”det normale” ved f.eks. tests, palpation eller inspektion.

Hvis lægen, fysioterapeuten eller begge fagpersoner ikke mener, at problemet kan løses ved kommunikation pr. mail, kan fysioterapeuten se på en liste, hvornår henvisende læge er i ambulatoriet på Gildhøj Privathospital, og booke en tid med den pågældende patient i et lokale ved Gildhøj Privathospitals indgang 2. Inden behandlingen i det pågældende lokaler udføres, kontakter fysioterapeuten den pågældende læge pr. mail, og lægen bekræfter, at lægen kan afsætte få minutter til at tilse patienten i behandlingsrummet, og i samråd med fysioterapeuten og patienten aftale det videre forløb.