Sundhedsordninger

Hvorfor vælge en sundhedsordning hos Gildhøj Sport & Sundhedsklinik:

Gildhøj Sport og Sundhedsklinik er en del af Gildhøj fysioterapi, der har eksisteret i 25 år. Vi fungerer som en almindelig Fysioterapi klinik, hvor vi behandler alle former for akutte og kroniske tilstande i samarbejde med de lokale privatpraktiserende læger.

Vi har i alle år haft et tæt samarbejde med Gildhøj Privathospital.

Derudover arbejder vi med nogle af landets allerbedste idrætsfolk samt klubber.

Gildhøj Sport og Sundhedsklinik leverer sundhedsordninger til alle virksomheder, kommuner, idrætsforeninger mm., store som små.

Fordelene ved en sundhedsordning hos Gildhøj Sport & Sundhedsklinik:

I får adgang til en bred platform af forebyggende og sunde tilbud, som vi organiserer lokalt på din virksomhed eller i Brøndby på Vores klinik. På den måde sikres du en nem vej til et godt helbred for dine medarbejdere.

Sundhedsfremmende initiativer er godt give ud.

Sundhed er i det nuværende samfund ikke kun et privat foretagende. I dag forventes det, at en arbejdsplads tager sig sundheden som en del af personaleplejen. Hvor stor indsatsen skal være, afhænger af hvilke traditioner og mål der er på den enkelte virksomhed/kommune. Gildhøj Sport og Sundhedsklinik rådgiver gerne, så I træffer de rette valg, hvor der både tages højde for effekten sundhedsordningen og økonomien.

Beskrivelse af hvad vi kan levere på din virksomhed, kommune eller idrætsforening: