Din fysioterapeut har fået vokseværk

Fremover hedder din lokale fysioterapeut-klinik FysioDanmark, når vi bliver en del af en landsdækkende kæde. For dig betyder det endnu bedre service og behandling.

”Tiden er løbet fra enkeltstående fysioterapi-klinikker og træningscentre, der kun henvender sig til en smal målgruppe i et afgrænset geografisk område,” fortæller kædedirektør Christian Balsby fra FysioDanmark, der i løbet af 2016 samler 60 af landets førende klinikker i en kæde.

Din klinik, Gildhøj Fysioterapi, er en del af FysioDanmark og har skiftet navn og logo. Behandling, træning og personale er det samme, og kvaliteten er om muligt endnu bedre. Vores arbejde og livsstil har betydning for hvordan vi bruger kroppen – og dermed de problemer og lidelser, vi får. Hos FysioDanmark ser vi på det store perspektiv og arbejder med ét mål for øje: Varig bedring til vore patienter. Det kræver en indsats fra begge parter, og aktiv deltagelse i både behandling og træning.

”Mange af FysioDanmarks fysioterapeuter er højt specialiserede inden for forskellige fagområder, og med over 600 ansatte, der udveksler viden og erfaringer og holder hinanden ajour med den nyeste udvikling inden for faget, kan vi kvalitetssikre behandlingen i højere grad end i dag. Sammen står vi stærkere, ganske enkelt,” siger daglig leder på FysioDanmark Gildhøj Fysioterapi, Anders Heckmann.

Fordele for patienter, der benytter en af FysioDanmarks 60 klinikker:

  • Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder
  • Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere
  • Du er altid sikret en konkurrencedygtig pris på din behandling
  • Den samme tryghed i et stærkt samarbejde

Vi glæder os til at byde nye og gamle patienter velkommen i klinikken.

FysioDanmark – i de bedste hænder.

Med venlig hilsen
FysioDanmark Gildhøj Fysioterapi
Park Allé 156, 1.; 2605 Brøndby

Telefon: 43437300; Email: info@gild-fys.dk
Hjemmeside: www.gild-fys.dk

Læs mere på www.fysiodanmark.dk