Diætist tilknyttet klinikken

Vores kostvejleder hedder Camilla Fenst.

Camilla er uddannet klinisk diætist og tilbyder kostvejledning inden for følgende områder:

  • Vægttab
  • Mave-tarm gener
  • Sportsernæring
  • Forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk
  • Diabetes
  • PCOS
  • Eller til dig som ønsker at fokusere på en sund livsstil og på at vedligeholde vægten

Om Camilla Fenst

Camilla har flere års erfaring med kostvejledning og tilbyder en personlig og individuel vejledning. Hun tager udgangspunkt i mennesket, som sidder foran hende og laver al den nødvendige research før hun udarbejder en personlig kostplan. Camilla får folk til at føle sig trygge i hendes selskab og hun er god til at forklare kompliceret stof i et let forståeligt sprog.

Camillas arbejde bærer præg af hendes nysgerrighed og passion for kost og sundhed, hendes arbejde er også hendes hobby, og hun er altid på udkig efter nye tendenser inden for kost og sundhed. Dette betyder at du i Camilla får en diætist, som garanterer en høj faglighed, og som er opdateret på den nyeste viden.

Et kostvejledningsforløb med Camilla vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, da det skal kunne fungere i en hektisk hverdag. Derfor tilstræber Camilla at skabe en både praktisk og personlig tilgang, hvor du vil modtage helt konkrete løsningsforslag.

Sådan ser et kostvejledningsforløb ud

I den indledende samtale af 60-75 minutters varighed gennemgår vi dine personlige mål og ønsker.

Herefter bliver du vejet og får bla. målt fedtprocent og muskelmasse.

Vi vil sammen gennemgå dine nuværende kostvaner og jeg kommer med helt konkrete løsningsforslag på hvordan du kan optimere dine måltider. Alt sammen under hensyntagen til evt. rejser, fødselsdage, en travl arbejdsdag mm.

Inden for et par dage vil du modtage en personlig kostplan.

Til den opfølgende samtale (efter ca. 2 uger) af ca. 20 minutters varighed vil vi gøre status på hvordan det går med dig, og du vil igen blive vejet og målt for at se, om du har skabt resultater.