Lørdags-behandling og -træning på klinikken

Akut behandling om lørdagen:

Vi tilbyder behandling hver lørdag mellem kl. 09.00 og kl 15.00. Det er fysioterapeut Christoffer Andkjær Hansen der er på klinikken om lørdagen.

Behandling om lørdagen kan både foregå med sygesikringstilskud og evt Danmarkstilskud, når du har en gældende henvisning på din skade fra en læge, og f.eks. er i et forløb hos en af de andre fysioterapeuter på klinikken i hverdagen, og du f.eks. ikke har tid til at komme i hverdagene, eller pludseligt har fået tilbagefald og ikke vil vente helt til ugen efter med at få behandling. Priserne med gældende lægehenvisning om lørdagen er til normale taktster; se http://gild-fys.dk/priser-med-laegehenvisning-primary/

Behandling om lørdagen uden sygesikringstilskud er til dig, der ikke har en henvisning fra lægen og måske ikke har været på klinikken før, men har brug for en akut behandling. Prisen for 1. konsultation er 400 kr. og efterfølgende behandlinger koster 330 kr., hvis du ønsker at fortsætte behandling om lørdagen uden henvisning. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du stadig få Danmarkstilskud, selvom du ikke har en henvisning.

Har du ingen skade, men bare lyst til massage, så koster dette 330 kr for 25 minutters massage, eller 660 kr for 55 minutters massage. Der gives ikke Danmarkstilskud til massage.

Se alle priser uden lægehenvisning og Danmarkstilskud her http://gild-fys.dk/priser-uden-laegehenvisning-primary/ Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du altså få tilbagebetalt henholdsvis 133 kr eller 88 kr. pr. behandling.

Tid bookes via sekretæren på tlf. 43437300 mandag – torsdag kl. 08.30 – 15.30 og fredag kl. 08.30 – 12.00. Fredag fra kl. 12.00 til lørdag kl. 13.00, kan du booke tid direkte hos Christoffer på tlf. 41444789. (bemærk venligst at dette akut nummer kun er til reservering af tid lørdag, og ikke kan benyttes til afbud, andre forespørgsler mm).

Træning om lørdagen:

Vi tilbyder følgende hold af en times varighed om lørdagen:

Med sygesikringstilskud:

Hvis du har gældende henvisning på den skade, du kommer for at på genoptrænet, kan du få sygesikringstilskud og Danmarkstilskud, hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

På FysioDanmark Gildhøj Fysioterapi har vi, som noget helt specielt, blandede hold for forskellige tidspunkter i løbet af en uge, også om lørdagen.

Et blandet hold vil sige, at alle kan træne på holdet efter et individuelt tilpasset program.

Rent praktisk foregår det sådan, at inden du starter på hold, skal du have en førstegangskonsultation hos en af Vores fysioterapeuter, hvor du bliver grundigt undersøgt, og fysioterapeuten finder ud af, præcist hvilke parametre, der skal lægges fokus på i din træning. Denne undersøgelse kan også foregå om lørdagen hos Christoffer.

Derefter booker fysioterapeuten en normalbehandling til dig, hvor fysioterapeuten laver et individuelt program til dig, og I afprøver øvelserne i fællesskab i træningssalen. Dette kan også foregå om lørdagen hos Christoffer.

Fysioterapeuten beholder en kopi af programmet, og I finder sammen ud af, hvilket eller hvilke hold, der passer bedst for dig rent tidsmæssigt.

Når fysioterapeuten har det pågældende hold, lægges alle programmer for de deltagene patienter frem, så patienterne har overblik over, hvilke øvelser de skal lave og evt. hvor meget belastning de har på øvelser.

Belastningen øges og der laves nye øvelser til patienterne undervejs i holdtræningen når det er relevant.

Fysioterapeuten er til stede under hele træning og har god tid til at hjælpe og give gode råd til alle deltagere på holdet, da hver enkelt deltager jo træner efter sit eget individuelle program.

Du kan også melde dig til dette hold om lørdagen, selvom du allerede går på et tilsvarende hold i løbet af ugen på klinikken, men du gerne vil træne en ekstra gang om lørdagen, eller du har svært ved at finde en tid der passer i hverdagene. Dette skal dog doseres sammen med din primære fysioterapeut.

Se priserne for holdtræning med henvisning og med eller uden Danmarkstilskud her http://gild-fys.dk/priser-med-laegehenvisning-primary/

Uden sygesikringstilskud:

Du kan få Danmarkstilskud til disse hold, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Start weekenden med en god gang træning, så du kan slappe af resten af weekenden med god samvittighed og en dejlig følelse i kroppen:

Cirkeltræning:

Cirkeltræningen er for dig som ønsker at røre hele kroppen hver gang, uden en masse indstillinger på maskiner, men hellere bruge tiden på effektiv allround træning!

Cirkeltræning er en meget tidseffektiv træningsform, hvor du inden for kort tid opnår effekt på:  styrke, kondition, fedtforbrænding og sundhed.

Vi instruerer dig igennem cirkeltræningsprogrammet, så du får en god grundtræning og kommer i form. Du bestemmer selv dit træningsniveau.
Cirkelprogrammet består af x-antal forskellige øvelser i én runde.
Du træner hver øvelse i 30 sekunder, inden du går videre til næste øvelse.
Du kan nå x runder på x minutter.

Fitball:

Fitball er styrke- og stabilitetstræning med stor fitnessbold. Vi arbejder med langsomme bevægelser med fokus på balance, stabilitet, styrke, udholdenhed og mobilitet.

Hele kroppen bliver nænsomt arbejdet igennem med særlig fokus på kroppens kerne, hvor vi kommer ind og rammer de dybereliggende muskler, der stabiliserer og holder kroppen på plads.

Fitball-træning kan stå alene eller bruges som supplement til andre former for træning/idræt. Alle kan deltage.

Priser:

Se priserne på holdtræning uden henvisning under ”klippekort til holdtræning” her http://gild-fys.dk/priser-uden-laegehenvisning-primary/

Sammenhængende forløb hos Christoffer med træning/behandling 2 x ugentligt:

Christoffer arbejder også på klinikken tirsdage og onsdage, så der er mulighed for at kombinere træning/behandling om lørdagen med en ekstra gang træning/behandling hos Christoffer i løbet af ugen.